Aalsmeer, Nederland
06 - 19 50 31 82
info@laurensniezen.nl

Reviews

Laurens is een zeer klantgerichte fotograaf die snel reageert. Heel vriendelijk en flexibel.
Dewi Anakram
Tevreden klant
Tijdens het samenwerken met Laurens merk je als klant echt dat er geluisterd wordt naar wat je als klant wilt. Hij levert zeer kwalitatieve foto's op, waar je u tegen zegt. Ik raad het u zeer aan!
Shoval
Tevreden klant
We hebben een hele prettige fotoshoot gehad met Laurens waar super mooie foto’s uit zijn gekomen! Laurens is relaxt, vriendelijk, weet heel goed wat hij doet en waarom. Zondag was de shoot en maandag avond hadden we de foto’s al. Super tevreden!
Suzanne Hanzon
Tevreden klant
Laurens heeft op mijn feest prachtige foto's gemaakt. Zowel binnen bij het diner als buiten, vooral het laatste was niet eenvoudig (zeilend met stevig herfstweer op het water in regenbuien) maar er is een mooi sfeerbeeld vastgelegd van een onvergetelijke avond. Complimenten!
Sidney Moll
Tevreden klant
Laurens Niezen is een heel goede fotograaf waar ik zeker opdrachten aan zal geven!! Laurens is ook een zeer goede radiotechnikus. Hij werkt zeer professioneel! Bovendien is hij als mens ook heel geslaagd👍 😊
MM van der Meer
Tevreden klant
Top website goeie kwaliteit foto's en een zeer mooie prijs
Wessel Nieuwkoop
Tevreden klant
Laurens Niezen is een getalenteerde fotograaf en filmer. Hij heeft diverse events vastgelegd waar hij oog had voor de sfeer, de mensen en de locatie. Grote goede beelden en ook precies op het juiste moment het kleine geluk. Harde werker en professioneel.
Ik ben zeer tevreden met de foto's van Laurens Niezen, aardige gozer en hoge kwaliteit foto's. Zeker een aanrader!
Hele goede fotograaf, zeer snelle reactie en betrouwbare service.
Laurens levert foto's/films van hoge kwaliteit. Hij heeft ook enorm veel passie voor zijn werk en die passie zie je duidelijk terug in zijn werk. Hij is ook super goed in filmen met een drone. Daarbovenop is het gewoon een heel goed mens. Veel succes in je carrière laurens!
Ömer Tüfenk
Tevreden klant
Mooie foto's. Snelle service. Goede kwaliteit. Leuke fotograaf met verstand van zaken. Betrouwbaar. Goede prijs.
Ontharingssalon Smoothy
Tevreden klant
Laurens heeft mij geholpen de foto's van mijn telefoon op mijn computer te zetten. Hij deed dit heel secuur en geduldig. Ik was er heel blij mee.
Jennefer du Pau
Tevreden klant
Ik ken Laurens Niezen al geruime tijd. En heb hem leren kennen als een gedreven mens, gefocust op zijn doelen en dat met volle inzet. Maakt schitterende foto's waarbij treffend de sfeer naar de kijker komt. En als radioman ook dezelfde attitude en daardoor voor de doelgroep leuke programma's.
Laurens is een heel attent iemand. Hij kan vooral goed luisteren en dat maakt hem beter in alles wat hij doet, of het nu radio maken is of fotograferen en dat is dan weer terug te zien in de resultaten. Bovendien is het een buitengewoon aardig mens!
Jan van Veen
Tevreden klant/radio collega
Passie, passie en nog eens passie, wat mij betreft DE FOTOGRAAF VAN AALSMEER, ga zo door Laurens
George van Leeuwen
Tevreden klant