Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Over mij

Ik werk als allround fotograaf vanuit Aalsmeer en ben landelijk inzetbaar voor uw mooie opdrachten.

Foto- video-drone
Mijn nieuwsgierigheid en opleiding heeft mij ver gebracht. Ik ben pas 20 maar heb een kwaliteit portfolio vol beelden van tevreden opdrachtgevers en vaste klanten die vertrouwen op mijn ambacht en scherpe oog. Mijn foto’s hebben effect en daar doe ik mijn best ook voor.

Radio
Ook heb ik een programma voor de lokale Omroep Radio Aalsmeer. Presentatie en techniek neem ik daar voor mijn rekening. Locatieuitzendingen en PR klussen vind ik ook leuk.

In opdracht
Naast deze hobby ben ik fotograaf voor o.a. Aalsmeer Vandaag, Inter visual studio en Vivian Tusveld Fotografie (VTF). Met veel plezier en passie maak ik foto’s op veel evenementen in Aalsmeer en omstreken.

112
voor Inter visual studio en Vivian Tusveld Fotografie (VTF) doe ik de 112 meldingen. Snel, betrouwbaar en discreet

Freelance camerawerk en techniek voor NH Media (voorheen RTV NH)
In de weekenden werk ik op freelance basis bij NH Media ( voorheen RTV Noord-Holland. ) als Camera assistent/ technisch assistent. En sinds Juni 2020 ben ik ook Freelance Camerman bij NH en ook AT5 dit is de stadszender van Amsterdam.

Opdrachten met effect
Wilt u een mooi beeldverslag, een waardevolle photoshoot, een drone video of portretserie waarbij de fotograaf-filmer verder kijkt? Dan ben ik als visuele verhalenmaker uw man!

Contact
Graag werk ik aan persoonlijke opdrachten. Foto’s met plezier en passie voor u gemaakt. Neem snel  contact met mij op. Bellen mag zeker ook. 06 19503182 Na een eerste gesprek kan ik u meer vertellen over de mogelijkheden en ontvangt u van mij een vrijblijvende indicatie van de kosten.

Websitefoto’s
Iets leuks gezien? De foto’s op mijn website zijn zowel digitaal als op fotopapier te bestellen.  

Tenslotte
Fotografie en camera werk is een ambacht. Ik ben trots dat ik deel van dit ambacht mag zijn. 

Laurens Niezen 
Info@laurensniezen.nl
error: Alert: Inhoud is beschermd!