Aalsmeer e.o
06 19503182
Info@laurensniezen.nl

Over mij

Nieuws | Video's | Foto's | En meer

Mijn naam is Laurens Niezen ik ben geboren op 19 April 2001 in Aalsmeer.

Aalsmeer nabij o.a. Luchthaven Schiphol, De bloemenveiling Aalsmeer, Kudelstaart , Uithoorn, De Kwakel , Hoofddorp, Amstelveen en Amsterdam. Kortom zeer centraal gelegen.

Hier woon ik nog steeds met veel plezier. Inmiddels ben ik 18. Aalsmeer is een gezellig dorp waar altijd van alles te doen is. O.a. in de Studio’s van Aalsmeer. Hier ben ik vanaf mijn 12e jaar als vrijwilliger begonnen bij de Lokale Omroep Radio Aalsmeer. Het is een van mijn Hobby’s geworden. Nu ben ik daar officieel Jeugdmedewerker. Elke vrijdag ben ik met Jonas Ponsen te horen tijdens het Kinderprogramma Let’s Go op vrijdagavond van 18:00 – 19:00 uur. Daarnaast ben ik te horen bij het jongerenprogramma DIT wat staat voor DJ ’s in training samen met Joey Kaandorp en Luke van Leeuwen. Dit is om de week op de zaterdagavond tussen 19:00 – 21:00 uur. Naast de presentatie spreekt de radio techniek mij het meeste aan.

Naast deze Hobby ben ik fotograaf voor o.a. Aalsmeer Vandaag, Inter visual studio en Vivian Tusveld Fotografie (VTF). Met veel plezier en passie maak ik foto’s op diverse evenementen in Aalsmeer en omstreken voor Inter visual studio en Vivian Tusveld Fotografie (VTF) doe ik meer de 112 meldingen. In de weekenden werk ik op freelance basis bij NH Media ( voorheen RTV Noord-Holland. ) als Camera assistent/ technisch assistent.

Ik sta natuurlijk ook open voor persoonlijke opdrachten. Foto’s met plezier en passie voor u gemaakt. Heb bijvoorbeeld groepsfoto’s gemaakt voor iemand die zijn verjaardag vierde. In overleg kunnen we bekijken wat ik voor u kan betekenen. Hiervoor kunt u contact met mij opnemen. De foto’s op mijn Website zijn zowel digitaal als op fotopapier te bestellen. Ik neem zelf ook initiatief om foto’s te maken tijdens een georganiseerd evenement zoals de Marathon van Amsterdam. Hier was ik aanwezig samen met andere fotografen.

Aangepast 12 juni 2019, 18:21