Aalsmeer, Nederland
06 - 19 50 31 82
info@laurensniezen.nl

Over mij

Ik werk als allround fotograaf/cameraman vanuit Aalsmeer en ben landelijk inzetbaar voor uw mooie opdrachten.

Foto-video-drone
Mijn nieuwsgierigheid en opleiding heeft mij ver gebracht. Ik ben pas 23 maar heb een kwaliteit portfolio vol beelden van tevreden opdrachtgevers en vaste klanten die vertrouwen op mijn ambacht en scherpe oog. Mijn foto’s en videobeelden hebben effect en daar doe ik mijn best ook voor.

Radio
Ook heb ik een radio programma bij de lokale Omroep in Aalsmeer Radio Aalsmeer. Presentatie en techniek neem ik daar voor mijn rekening. Locatie uitzendingen en PR klussen vind ik ook leuk.

In opdracht
Naast deze radiohobby ben ik fotograaf voor onder andere Aalsmeer Vandaag en persbureau VLN Nieuws. Met veel plezier en passie maak ik foto’s op veel evenementen en gebeurtenissen in Aalsmeer en omstreken.

112
voor VLN Nieuws maak ik beeld van de ongeplande nieuwssituaties, 112 meldingen. Snel, betrouwbaar en discreet. Denk aan grote branden, schietpartijen en dergelijke.

Freelance camerawerk voor NH Media, RTV Utrecht en AT5
Ook werk ik op freelance basis bij NH Media ( voorheen RTV Noord-Holland. ) als Camera assistent. Sinds Juni 2020 ben ik Freelance cameraman bij de zenders NH en AT5. Sinds begin 2024 ook voor RTV Utrecht.

Opdrachten met effect
Wilt u een mooi beeldverslag, een waardevolle photoshoot, een (drone) video of portretserie waarbij de fotograaf-filmer verder kijkt? Dan ben ik als visuele verhalenmaker uw man!

Contact
Graag werk ik aan persoonlijke of zakelijke opdrachten. Foto’s of video’s met plezier en passie voor u gemaakt. Neem snel  contact met mij op. Bellen mag zeker ook. 06 19503182 Na een eerste gesprek kan ik u meer vertellen over de mogelijkheden en ontvangt u van mij een vrijblijvende indicatie van de kosten.

Websitefoto’s
Iets leuks gezien? De foto’s op mijn website zijn zowel digitaal als op fotopapier te bestellen.  

Tenslotte
Fotografie en camera werk is een ambacht. Ik ben trots dat ik deel van dit ambacht mag zijn. 

Laurens Niezen 
Info@laurensniezen.nl


Foto: Arjen Vos Fotografie