Chrysantenstraat 11 Aalsmeer, The Netherlands
+31 6 19503182
info@laurensniezen.nl

Nieuws

Terug naar april 2001 bij ‘Troost Radio, Top 40 Classic’

AALSMEER – Het leven is door de corona voor velen compleet op zijn kop gezet. In deze bizarre tijden kunnen (meer…)

Auto in sloot Middenweg Ouderkerk aan de Amstel

OUDERKERK A/D AMSTEL – Zondagavond omstreeks kwart over tien is langs de Middenweg in Ouderkerk aan de Amstel een auto (meer…)

Enorme silo’s op transport door Ringvaart

AALSMEER – Vrijdagmiddag 31 juli viel er weer een heel bijzonder transport te water te bewonderen op de Ringvaart. Twee (meer…)

Scooterrijder gewond na aanrijding

AALSMEERDERBRUG – Donderdagavond rond half negen heeft er op de Aalsmeerdijk in Aalsmeerderbrug een verkeersongeval plaatsgevonden. Een automobilist heeft een (meer…)

Aalsmeerderbrug opent niet door hitte

AALSMEER – Door de zomerse warmte zijn er donderdagavond problemen met de Aalsmeerderbrug. Door de warmte en te weinig koeling (meer…)

Input gevraagd voor plan tegen eenzaamheid en depressie

AALSMEER – Drie op de tien Nederlanders voelt zich eenzaam in de coronacrisis. Landelijk onderzoek laat zien dat er vooral onder (meer…)

Brand in bedrijfsgebouw Aalsmeerderweg

AALSMEER – In de nacht van maandag op dinsdag omstreeks half vier is aan de Aalsmeerderweg in Aalsmeer brand ontstaan (meer…)

Mogelijk explosief gevonden in woning

AALSMEER – Zondagochtend omstreeks 4 uur is in een woning aan de Koolwitjesstraat in Aalsmeer een mogelijk explosief aangetroffen. De (meer…)

Brand in kas achterweg de Kwakel

DE KWAKEL – Aan de Achterweg in de Kwakel is zaterdagochtend rond half zeven brand uitgebroken bij een agrarisch bedrijf. (meer…)

Boerenvreugd Aalsmeer ook doordeweeks open

AALSMEER – Met kleine stapjes gaat kinderboerderij Boerenvreugd steeds wat meer open voor publiek. Boerenvreugd was in het weekend al (meer…)