Chrysantenstraat 11 Aalsmeer, The Netherlands
+31 6 19503182
info@laurensniezen.nl

Nieuws

Boerenprotest op Schiphol

SCHIPHOL –  Voor de tweede keer deze week zijn boeren tegengehouden op de weg bij luchthaven Schiphol. Twee bussen zijn (meer…)

Hennep en illegaal vuurwerk in beslag genomen bij controleactie

AALSMEER – De gemeente, belastingdienst en politie hebben op woensdag 1 juli 2020 gezamenlijk controles uitgevoerd op een industriegebied in (meer…)

Vernieuwde Albert Heijn Praamplein Aalsmeer

AALSMEER – Woensdagochtend werd de vernieuwde Albert Heijn geopend. De supermarkt was 11 dagen gesloten voor winkelend publiek. Er zijn (meer…)

Verdachte koffer Schiphol geopend: miljoen euro aan vals geld

SCHIPHOL – De Koninklijke Marechaussee heeft ongeveer een miljoen euro aan vals geld gevonden in de verdachte koffer die gisteravond (meer…)

Achtervolging in Amstelveen: Persoon op de vlucht

AMSTELVEEN – In de wijk Waardhuizen is omstreeks 22.00 uur een achtervolging geweest. De achtervolging ging onder meer over de (meer…)

Onwelwordingen in pand Douane op Schiphol

SCHIPHOL – Vijf mensen zijn dinsdag onwel geworden toen er een koffer werd geopend in een pand van de Douane aan (meer…)

Man na waarschuwingsschot en inzet politiehond aangehouden

Hij greep op enig moment naar zijn broeksband. Als er mogelijk een vuurwapen in het spel is, nemen agenten geen enkel risico.

Fietster gewond na aanrijding N196 – Ophelialaan Aalsmeer

AALSMEER – Op de kruising Burgemeester Kasteleinweg (N196) met de Ophelialaan is zaterdagmiddag een fietser geschept door een automobilist. Het (meer…)

Bootje in nood op Westeinder

AALSMEER – Zaterdagavond 4 juli werd de Aalsmeerse brandweer gealarmeerd voor een boot in de problemen op de Westeinderplas. Passanten (meer…)

Canta bestuurder gewond na botsing

AMSTELVEEN – Woensdagmiddag omstreeks half één is op de Oudekerkerlaan in Amstelveen een Canta-bestuurder gewond geraakt. Het autootje kwam in (meer…)