Chrysantenstraat 11 Aalsmeer, The Netherlands
+31 6 19503182
info@laurensniezen.nl

Nieuws

Motorrijder gewond op de N201 weg richting Aalsmeer dicht

UITHOORN – Bij een ongeval op de N201 tussen Amstelveen en Uithoorn is dinsdagochtend een motorrijder gewond geraakt. Het ongeval (meer…)

Brand in opslagloods de Kwakel

DE KWAKEL – Aan de Noorddammerweg in De Kwakel is dinsdagochtend omstreeks 6.00 uur brand uitgebroken. De brandweer was snel (meer…)

Kleinere dienstregeling, minder personeel en bussen door bezuinigingen

NOORD-HOLLAND – Busvervoerder Connexxion gaat nog voor het einde van het jaar snijden in de dienstregeling. Reizigers zullen zeker de (meer…)

Verward persoon uit woning gehaald door politie

AMSTELVEEN – Aan De Parelvisserslaan is zondagavond een verward persoon uit een woning gehaald door de politie. De actie trok (meer…)

Nachtelijke zoektocht in Amsterdamse Bos

AALSMEER E.O. – Vrijdagavond is in het Amsterdamse Bos en in de daarop volgende nacht een grote zoekactie geweest naar (meer…)

Kleine brand Ouderkerk aan de Amstel

OUDERKERK AAN DE AMSTEL – Vrijdagochtend omstreeks half twaalf ontstond er aan de Middenweg in Ouderkerk aan de Amstel een (meer…)

Snorfietser zwaargewond na ongeval N196 uithoorn

UITHOORN – Vrijdagavond omstreeks half elf is op het Koningin Maximalaan (N196)  in Uithoorn een snorfietser gewond geraakt. Het ongeval (meer…)

Fietser zwaargewond na botsing met andere fietser

AMSTERDAM – Op het Victorieplein in Amsterdam Zuid vond op donderdag 17 september rond 17.15 een aanrijding plaats tussen twee (meer…)

Klimaatactivisten blokkeren Zuidas, politie grijpt in

AMSTERDAM – Klimaatactivisten van Extinction Rebellion hebben vandaag straten geblokkeerd in Amsterdam Zuid. De politie heeft ingegrepen op de kruising Gustav (meer…)

‘Hier met je bon’ in Aalsmeer Centrum

AALSMEER – Na de Aalsmeerse Feestweek gaat Aalsmeer Centrum nog even door met feestvieren, want heel de maand september blijft (meer…)