Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182
info@laurensniezen.nl

Organisatie positief gestemd: Braderie Aalsmeer Centrum lijkt door te gaan

AALSMEER – Zaterdag 4 september is er weer braderie in het centrum van Aalsmeer. De voorbereidingen zijn volop bezig, dit ouderwets gezellige evenement vindt plaats in de Zijdstraat, op het Molenplein, Dorpsstraat en de Schoolstraat. Samen met Vuur en Licht op het water, dat in de avond wordt georganiseerd, is dit de start van de Aalsmeerse Feestweek. 

Al blijft het nog even spannend of de Corona-maatregelen het mogelijk maken deze braderie te organiseren, de organisatie is positief gestemd en is druk in de weer om alles zo verantwoord mogelijk te regelen. Want hoe leuk zou het zijn om weer gezellig langs de verschillende kramen te wandelen op zoek naar koopjes of iets lekkers te scoren op het ‘foodplein’ dat weer op het Molenplein wordt ingericht. 

Dit jaar wordt de braderie voor het eerst georganiseerd door Richard Piller in samenwerking met Meer Aalsmeer. Er zijn nog een paar plekjes vrij, dus heb je interesse in het huren van een kraam of grondplek, laat het ons weten. Stuur een mail naar info@meeraalsmeer.nl of bel met Richard Piller op nummer 06-39707735.

Foto: Archief Laurens Niezen Fotografie (braderie 2016)