Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182
info@laurensniezen.nl

Veertienjarig meisje in ziekenhuis na mishandeling bij speeltuintje Westwijk

AMSTELVEEN – In de Westwijk in Amstelveen is maandagmiddag rond 14.15 uur een 14-jarig meisje zodanig mishandeld dat zij met een gebroken neus en andere verwondingen moest worden overgebracht naar het ziekenhuis. De laffe aanval vond plaats bij een speeltuintje tussen de Albert van Dalsumlaan en Fie Carelsenlaan.

De groep jongens die het meisje te grazen namen bestond volgens de politie uit 4 a 5 personen in de leeftijd tussen 11 en 15 jaar.

Een van de personen droeg een goud/geel heuptasje. Een ander droeg een paarse korte broek met daarboven een zwart T-shirt met een blauw/paarse opdruk die leek op het universum. Na de mishandeling is de groep weggelopen in de richting van het Westwijkplein.

Foto: Stockfoto (Laurens Niezen Fotografie)
Tekst: AAN!