Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182
info@laurensniezen.nl

Hond veroorzaakt overlast: door hulpdiensten uit woning gehaald

AALSMEER – Dinsdagavond omstreeks kwart over tien zijn aan het Seringenpark in Aalsmeer de brandweer, politie en de dierenambulance in actie gekomen.

De brandweer opende de deur van een woning aldaar, op verzoek van de dierenambulance en de politie. Er zou daar al enige tijd overlast geweest zijn van een blaffende hond. Volgens een omwonende zat de hond al een lange tijd in huis opgesloten.

Tijdens het openen van deur rende de hond naar buiten. Meerdere buurtbewoners, politieagenten en dierenambulance zochten in de omgeving naar de Mechelse Herder. De hond is na een korte zoekactie verderop gevonden in een achtertuin.

De hond is overgedragen aan de dierenambulance.

Foto’s: Laurens Niezen Fotografie