Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182
info@laurensniezen.nl

Update: Borden geplaatst ‘verboden te zwemmen’ Surfeiland Aalsmeer

AALSMEER – Er zijn sinds kort borden geplaatst met daarop afgebeeld dat je niet mag zwemmen, bij het Surfeiland in Aalsmeer. Niet het strandje maar aan de zijkant. Normaal is het daar hartstikke druk met zwemende jeugd. Bijzonder: Er is een trappetje ook daar staat een bord.

Er is dinsdagmiddag ook een BOA gekomen wat er precies heeft plaatsgevonden en waarom er handhaving moest komen is niet bekend. Ook is onbekend waarom je er niet mag zwemmen.

UPDATE 16-06-2021 15:00 – De gemeente heeft inmiddels laten weten dat de borden iets te snel zijn geplaatst. Er wordt onderzocht of de situatie tussen de zeilschool en het Surfeiland aangepast moet worden omdat op die plek verschillende manieren van waterrecreatie plaatsvinden. ‘Hangende het onderzoek’ blijft de situatie ongewijzigd en mag er de komende dagen gewoon gezwommen worden.

Nieuwstip? App hem door!

Foto’s: Laurens Niezen Fotografie