Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182
info@laurensniezen.nl

Jaren 80, politiek en dans op Radio Aalsmeer

AALSMEER – Donderdagavond 4 maart is er weer een extra lange ‘Aalsmeer by Night’ op Radio Aalsmeer dat deze keer in het teken staat van de jaren 80. Presentator Meindert van der Zwaard draait vanaf 20.00 uur de leukste en opmerkelijkste muziek uit het tijdperk 1980-1989. Welke artiesten en groepen scoorden grote hits? Herinner je Spargo, Grace Jones en Kim Wilde nog? Of Spandau Ballet, Paul Young en Level 42? ‘De plaat en z’n verhaal’ met Bart van Leeuwen, ‘De Tandenpoetsdansplaat’ en ‘Aalsmeer Easy’ staan ook in het teken van de muziek uit de Eighties. Andere vaste onderdelen zoals de ‘De Reclameplaat’, ‘De Nederlandse Top 10’ en ‘Oud & Nieuw’, gaan even buiten dit thema om, maar tijdens de rest van de lange uitzending voert eighties-muziek de boventoon.

‘Aalsmeer by Night’ wordt iedere donderdag uitgezonden van 22.00 – 24.00 uur, maar deze week vanaf 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist. Volg ‘Aalsmeer by Night’ ook op Facebook.

Mariëlle Buskermolen op herhaling in ‘Door de Mangel’

De coronamaatregelen zijn nog niet dusdanig veranderd dat we met meer personen in de studio mogen en moeten de programmamakers van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ nog steeds uitzendingen herhalen. Gelukkig zijn er in het verleden vele interessante Aalsmeerders of Kudelstaarters geïnterviewd en liggen er dus genoeg herhalingen klaar.

Komende maandag 8 maart zal de 282e aflevering, die eerder is uitgezonden op 27 januari 2020, te beluisteren zijn. In die uitzending was Mariëlle Buskermolen te gast.

De voorgaande gast Stella Calvetti verwonderde zich erover dat Mariëlle Buskermolen nog nooit eerder was voorgedragen. Zij danst al meer dan 30 jaar bij Omnia. “Mariëlle zit vol met energie, creativiteit en passie voor dans. Ik volg ook haar Zumba-lessen en hoop van haar te horen welke toekomstplannen zij heeft”, aldus de total quality manager bij Fiqas. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 8 maart vanaf 19.00 uur.

Raadsleden bespreken politiek nieuws in ‘RAP’

‘Radio Aalsmeer Politiek’, kortweg RAP, is het politieke achtergrondprogramma bij Radio Aalsmeer. In het programma, dat gemaakt wordt door politicoloog Erik Kreike en presentator Sem van Hest, wordt regelmatig het debat gevoerd met vertegenwoordigers van de lokale partijen en het college van burgemeester en wethouders.

Op woensdag 10 maart om 19.00 uur ontvangen de programmamakers raadsleden via videobellen, waarvan zeker Dick Kuin van Absoluut Aalsmeer deelnemer is. Infrastructuur, Waterfront en Fort Kudelstaart zullen ongetwijfeld aan bod komen. Vragen voor onze volksvertegenwoordiger(s) kunt u mailen naar sem@radioaalsmeer.nl of tijdens de uitzending via telefoonnummer 0297-325858. ‘Radio Aalsmeer Politiek’ wordt twee keer per maand op woensdag uitgezonden tussen 19.00 en 20.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Bron: Radio Aalsmeer