Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182
info@laurensniezen.nl

Vastentijd en licht klassiek op Radio Aalsmeer

AALSMEER – De veertigdagentijd (ook wel vastentijd of lijdenstijd) is voor Christenen een periode van vasten en bezinnen in voorbereiding op Pasen. De vastentijd begint op Aswoensdag en eindigt een aantal weken later op Stille Zaterdag. Over hoe die 40 dagen nu precies lopen praat Esther Sparnaaij in haar programma ‘Echt Esther’ op donderdag 25 februari met Franka Riesmeijer (zinkweker van de Doopsgezinde Gemeente). Heb jij een vraag voor Franka? Mail deze naar esther@radioaalsmeer.nl

Constantijn Hoffscholte bij ‘Sem op Zaterdag’

Zaterdag 27 februari ontvangt Sem in zijn programma ‘Sem op Zaterdag’ tussen 10.00 en 12.00 uur de nieuwe voorzitter van Radio Aalsmeer: Constantijn Hoffscholte. Naast zijn muziekkeuzes uiteraard ook aandacht voor zijn plannen met de lokale radio- en tv-zender en voor zijn overige activiteiten in Aalsmeer, zoals het Flower Art Museum. Constantijn schuift in het tweede uur aan. 

Stella Calvetti op herhaling in ‘Door de Mangel’

De coronamaatregelen zijn nog niet dusdanig veranderd dat we met meer personen in de studio mogen en moeten de programmamakers van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ nog steeds uitzendingen herhalen. Gelukkig zijn er in het verleden vele interessante Aalsmeerders of Kudelstaarters geïnterviewd en liggen er dus genoeg herhalingen klaar.

Komende maandag 1 maart zal om 19.00 uur de 281e aflevering, die eerder is uitgezonden op 20 januari 2020, te beluisteren zijn. In die uitzending was Stella Calvetti te gast. Stella werkt in de ICT en woont en werkt al heel lang in Aalsmeer. De Hornmeerse is getrouwd en heeft twee kinderen: Marley en Maceo. De half Française noemde zichzelf zorgzaam, geduldig en positief. Haar voorgangster Kim Veltman is benieuwd naar haar visie over de gemeente Aalsmeer en hoopt dat zij een tip heeft voor Aalsmeerders om het aankomend jaar iets in te ondernemen of ontwikkelen. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag.

‘Intermezzo’ viert lente met licht klassiek 

Op de dag van de meteorologische start van de lente wordt ‘Intermezzo’ op maandag 1 maart om 21.00 uur een lenteachtig programma; klassiek met een lichte toets. Met onder andere Mozart, Chopin, Dvorak en Von Suppé. Een tweetal uurtjes om de alledaagse beslommeringen van vandaag aan de kant te schuiven.

Bron en foto: Radio Aalsmeer