Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Sinterklaas gespot in Aalsmeer

AALSMEER – Sinterklaas is een gewild gespreksonderwerp. De laatste jaren wordt er veel gesproken over zijn Pieten, maar dan houdt de Goed Heiligman zich altijd wat op de achtergrond. Dit keer zorgt hij er zelf voor dat hij in het nieuws komt. Natuurlijk wordt er volop gespeculeerd of het hem wel lukt om dit jaar naar Nederland te komen. Immers valt de Sint ook in de corona risicogroep en is Spanje één van de grootste coronahaarden van Europa.

Toch vertrouwd iedereen er op dat hij ook nu weer naar ons land komt.
Wel, we kunnen u vertellen dat dit gaat lukken, of liever gezegd, al is gelukt.

Maandagavond is hij namelijk samen met enkele Pieten al gespot in de Zijdstraat in Aalsmeer. Zou hij de route van de stoomboot naar het Praatjeshuis al stiekem hebben geïnspecteerd, zodat hij niet voor verrassingen komt te staan? We weten het niet. Feit is wel dat hij er even was. Als de Sint verstandig is, gaat hij nog even terug naar het warme Spanje.

Foto: LNF | Laurens Niezen

error: Alert: Inhoud is beschermd!