Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Vanavond het nieuwe uitgaan’ bij Radio Aalsmeer

AALSMEER – Vrijdag begint je weekend weer met een nieuwe maandelijkse ‘Mark en Eric Show’. Luisteren naar dit leuke programma is in feite het nieuwe uitgaan. Al maanden weet het team de inwoners van Aalsmeer en Kudelstaart kostelijk te vermaken tijdens deze coronaperiode. Een periode met veel onzekerheden, maar wel met de zekerheid van het gevoel van een avond uit, live via de radio en tv.

Vanavond wordt de luisteraar tussen 20:00 en 22:00 uur op de hoogte gesteld van de activiteiten die de lokale horeca in petto heeft. Ook is er aandacht voor regionale sportteams die doelpunt na doelpunt weten te scoren. Hits van je allereerste Hitzone-cd komen voorbij, tot de nieuwste aanwinsten uit je Spotify-lijst. Kom tijdens de show live op de radio met een lieve boodschap of een verzoekje, door te mailen naar markeneric@radioaalsmeer.nl of via de social media pagina op instagram (@markeneric). 

error: Alert: Inhoud is beschermd!