Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Asfalteringswerkzaamheden Stationsweg en Stommeerweg

AALSMEER – Sommige wegen in de gemeente zijn er hard aan toe: een opknapbeurt door het aanbrengen van nieuw asfalt. Hier en daar zijn er al werkzaamheden geweest, zijn gaten gedicht en stukken nieuw asfalt aangebracht. Alleen soms vraag je je af of ze geen stukjes vergeten zijn, zoals op de Bilderdammerweg ter hoogte van het Stichtse Pad. Daar zitten vlak in de buurt van het pas aangebrachte asfalt nog verzakkingen in de weg.

LNF | Laurens Niezen

Al langer werd er geklaagd over de staat van het wegdek op de Stationsweg en de Stommeerweg. Daar wordt nu aan gewerkt. Op woensdag 24 en donderdag 25 juni wordt de weg geasfalteerd van 19.00 ’s avonds tot 6 uur in de ochtend. Ze hebben in ieder geval mooi weer!

Foto’s: LNF | Laurens Niezen
Tekst: Radio Aalsmeer

One Response

  1. Henk schreef:

    Wat een ellende…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!