Aalsmeer, The Netherlands
+31 6 19503182
info@laurensniezen.nl

Arrestatieteam haalt “trippende tweeling” van het balkon

AMSTELVEEN – Een arrestatieteam heeft vanmiddag op een balkon in de Amstelveense Fluweelboomlaan twee verwarde mannen overmeesterd. Het interventieteam ging met een ladderwagen het dak op, om daarvandaan de mannen op de derde en hoogste etage te bereiken.  

VTF | Vivian Tusveld

De politie-inzet was op verzoek van de gezondheidsdiensten, meldt de Amsterdamse politie op Twitter. Nadat de mannen waren overmeesterd, zijn ze overgedragen aan het ambulancepersoneel, dat zich verder over hen heeft ontfermd. 

Foto’s: VTF | Vivian Tusveld

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!