Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

De fijne kneepjes van het snoeien

AALSMEER – Met de lente in aantocht is het weer tijd om de tuin in te gaan om te snoeien. Je kunt natuurlijk lukraak de takken te lijf gaan om alles kort en klein te knippen maar dat lijkt toch niet de meest verstandige manier. Daarom organiseert de Historische Tuin op zaterdag 7 maart een snoeicursus om uit te leggen hoe het wel moet.

De Tuinchefs van de Historische Tuin zijn met hun jarenlange ervaring in het groen bereid de fijne kneepjes van het vak prijs te geven. Hun deskundige advies zorgt er niet alleen voor dat u de nodige kennis opdoet maar ook dat u straks extra kunt genieten van een nette tuin.

Hoe ziet de snoeimiddag eruit? Om half twee wordt gestart met een stukje theorie over hoe en wanneer te snoeien. Hierna gaat u de Tuin op om alles in praktijk te brengen. Naast fruitbomen, komen ook rozen en hortensia’s aan bod. Het einde van de Snoeicursus is rond vier uur.

Kosten bedragen € 12,50 per persoon inclusief consumptie en een Handleiding Snoeien. Warme kleding en stevige schoenen worden aanbevolen. Aanmelden kan via de mail: coordinator@historischetuinaalsmeer.nl

Foto: (Archief ) AalsmeerVandaag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!