Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Intocht Sint Aalsmeer als vanouds

AALSMEER – Vol verwachting klopte ieders hart, jong en oud. Maar het was zaterdag toch vooral de dag waar de allerkleinsten reikhalzend naar uit hebben gekeken: de intocht van Sinterklaas. De spanning was te snijden, evenals de kou. Geduld werd ernstig op de proef gesteld maar uiteindelijk beloond. Met diverse vaartuigen kwam het hele gezelschap via de Ringvaart aan in Aalsmeer.

Het was voor de Sint weer een hele belevenis om voet aan wal te zetten bij de Kanaalstraat. De oude grijze man heeft nog niets aan vitaliteit ingeboet en is zodoende nog lang niet toe aan een flinke portie botox. Dit geldt zeker ook voor zijn secondanten, zoals de Hoofdpiet. Wel aanzienlijk jonger in jaren, maar nog springlevend. Daar kan Aalsmeer nog jarenlang veel plezier aan beleven.

Foto en tekst: Jaap Maars (AalsmeerVandaag)
Video: Laurens Niezen Fotografie
Bekijk meer foto’s!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!