Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Overval bij Albert Heijn in Amstelveen: Duo met gele bivakmutsen

AMSTELVEEN – Op zaterdag 26 oktober omstreeks 21:20 uur hebben 2 overvallers de Albert Heijn aan de Maalderij overvallen. Ze dreigden daarbij met een mes en een vuurwapen, meldt AT5. Beide daders zijn weggerend richting de Noorddammerlaan.

De politie is een uitgebreide zoektocht gestart. Via Burgernet zijn de signalementen van de daders bekendgemaakt. Het gaat om twee mannen met een licht getinte huidskleur, die tussen de 23 en 28 jaar oud zijn.

Tijdens de overval droeg het duo gele bivakmutsen. Ze hadden donkere kleding aan. Een van hen is ongeveer 1.90 meter lang en heeft een slank gezicht, de ander is ongeveer 1.67 meter lang en heeft een wat ronder gezicht.

Foto: Webarchief LNF

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!