Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Spectaculaire vuurwerkshow in Aalsmeer en Kudelstaart

AALSMEER E.O. – De Aalsmeerse feestweek 2019 is begonnen!

Zoals gebruikelijk op de eerste zaterdag in september was er ook dit jaar weer een grote braderie in het centrum. De Zijdstraat, Dorpsstraat en een stukje van de Schoolstraat stonden vol met meer dan 150 kramen. Ook Radio Aalsmeer was aanwezig en verzorgde de hele dag een live uitzending vanuit de opvallende studio tent. Ondanks het wat regenachtige weer, was het behoorlijk druk en gezellig.

Verlichte boten
Een andere traditie is ‘Vuur en Licht op het Water’. Eén keer per jaar worden de Westeinderplassen verlicht door honderden boten. De stoet vaartuigen voer via de Kleine Poel en de Ringvaart naar de watertoren aan de Grote Poel. Daar ging de colonne voor anker om naar het jaarlijkse vuurwerk te kijken.

Foto: LNF | Laurens Niezen

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!