Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Motie VVD voor veiliger kruising Nieuw-Oosteinde

AALSMEER – Afgelopen donderdag stond tijdens de raadsvergadering een motie van VVD Aalsmeer op de agenda. In die motie werd het college opgeroepen om te onderzoeken of de realisatie van de oplossing voor de kruising Catharina Amalialaan/Middenweg/Machineweg in de planning naar voren kan worden gehaald en er bij voorkeur al in 2019 kan worden gestart.

“Inwoners van Nieuw-Oosteinde zijn bezorgd over dit kruispunt”, zegt Nanda Hauet van VVD Aalsmeer. “Deze kruising wordt door inwoners als druk, gevaarlijk en onoverzichtelijk ervaren. Bovendien zijn er 3 basisscholen gelegen aan de Catharina Amalialaan. Dat de gemeente onze zorgen heeft gehoord en vertaald in een rotonde in het uitvoeringsprogramma is natuurlijk goed. De start van de uitvoering mag wat ons betreft wel prioriteit krijgen”.

Tijdens het debat in de raadszaal herkende wethouder Robert van Rijn de zorgen van VVD Aalsmeer. Hij gaf aan positief tegenover de intentie van de motie te staan. Voor het realiseren van een rotonde zijn ingrijpende aanpassingen nodig zoals het mogelijk aanpassen van de brug. De wethouder gaf aan dat de kruising prioriteit kent en is blij met het gedeelde beeld van de VVD en de raad. Ook de andere raadsfracties konden zich in de motie vinden; de motie werd unaniem aangenomen.

Foto: Archief LNF

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!