Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Kinderradioprogramma Let’s Go over: lerarenstaking

AALSMEER – Jonas en Laurens zijn er vrijdag weer met ‘Let’s Go’ en met aandacht voor de landelijke lerarenstaking die vrijdag plaatsvindt. Ook scholen in Aalsmeer en Kudelstaart doen hieraan mee. Op de Jozefschool wordt het een hele bijzondere lesdag want voor een keertje mogen ouders en opa’s en oma’s lesgeven aan de leerlingen.

Zo ook Kim Maarse als moeder. Ze was jaren actief bij Radio Aalsmeer en gaat het hebben over radio maken en gaat samen met de kinderen de juf interviewen over onder andere de staking. Dit is terug te horen tijdens ‘Let’s Go’. Jonas en Laurens hebben een rondje gebeld met andere basisscholen in Aalsmeer, want doen ze allemaal wel mee met de lerarenstaking?

Foto: AalsmeerVandaag | Arjen Vos

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!