Chrysantenstraat 11 Aalsmeer, The Netherlands
+31 6 19503182
Algemeen: Info@laurensniezen.nl | Redactie: Redactie@laurensniezen.nl | Verkoop: Verkoop@laurensniezen.nl

[UPDATE] Zwaargewonde bij schietpartij in Amsterdam: dader op de vlucht

Nieuws | Foto's | Video's | En meer

AMSTERDAM – In de Beethovenstraat in Amsterdam-Zuid heeft vanmiddag een schietpartij plaatsgevonden. Daarbij is een persoon ernstig gewond geraakt. Dat bevestigt de politie. Meerdere hulpdiensten waaronder een medisch traumateam zijn naar de straat gestuurd.

Het zou ongeveer ter hoogte van de Jan van Eijckstraat gebeurd zijn. Misdaadjournalist Wouter Laumans twittert dat het zou gaan om een man in een auto. Dit is nog niet bevestigd door de politie.

Er is inmiddels ook een Burgernet-melding verspreid om naar een man uit te kijken van 1.60 meter groot. Hij droeg een rood-zwart gestreepte korte broek, een blauw overhemd en had een zwart tasje bij zich. De politie benadrukt hem niet zelf te benaderen maar 112 te bellen.


UPDATE 31-07-2018 12:16

De man die gisteren werd neergeschoten in een restaurant in de Beethovenstraat is vannacht aan zijn verwondingen overleden.

Het gaat om een 62-jarige bekende van de politie. De politie heeft verder geen details over zijn identiteit bekendgemaakt. De Telegraaf denkt te weten dat de man behalve de Nederlandse ook de Kroatische nationaliteit heeft.

 

Foto: Politie

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Inhoud is beveiligd !!