Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182
info@laurensniezen.nl

Zeer grote brand paintballcentrum Hillegom

HILLEGOM – Aan de Leidsestraat in Hillegom is zondagavond omstreeks 22.00 uur een zeer grote brand uitgebroken. De brand woedt in meerdere loodsen van een paintballcentrum. De brandweer is met veel materiaal en manschappen ter plaatse om de brand te blussen.

(tekst gaat door onder foto)

Laurens Niezen Fotografie

Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. Het is nog onbekend hoe de brand heeft kunnen ontstaan. De N208 is vanwege de brand en de hulpverlening afgesloten. Bij de brand komt veel rook vrij. De rook trekt over Hillegom richting Haarlem/Hoofddorp. Wie last heeft van de rook wordt geadviseerd ramen en deuren gesloten te houden en mechanische ventilatie uit te schakelen.

Foto’s: Laurens Niezen Fotografie / VLN Nieuws

error: Alert: Inhoud is beschermd!