Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182
info@laurensniezen.nl

Grimmige demonstratie Museumplein

AMSTERDAM – Op het Museumplein in Amsterdam is opnieuw een coronademonstratie gaande. De sfeer is grimmig. ME is ingesloten door demonstranten en maakt zich gereed traangas in te kunnen zetten.

Omstreeks 13.00 uur heeft de burgemeester een noodbevel afgegeven voor het Museumplein. Iedereen moet het Museumplein verlaten.

De politie treedt op tegen personen die het demonstratieverbod negeren. De ME maakt zich op dit moment gereed om het Museumplein te ontruimen. Er zouden op dit moment al enkele aanhoudingen verricht zijn. De grimmige sfeer is duidelijk merkbaar. Demonstranten bevinden zich ook in naastgelegen straten. Op de kruising Van Baerlestraat met de Paulus Potterstraat, naast het Stedelijk Museum, is de ME ingesloten door demonstranten. De ME maakt zich op dit kruising gereed voor de inzet van traangas.

Foto: VLN Nieuws

error: Alert: Inhoud is beschermd!