Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182
info@laurensniezen.nl

Uitslaande scooter brand in fietsenstalling bij station Zaandam

ZAANDAM – Zondagmiddag iets voor twee uur is de brandweer opgeroepen voor een scooter brand in een fietsenstalling op station Zaandam. Gelegen aan het Stadhuisplein.

De scooter vloog, volgens de eigenaar direct in de brand na het starten. De brandweer rukte uit, en de brand werd al snel opgeschaald naar middel brand omdat de brand oversloeg naar twee andere scooters. En vanwege het NS station. De fietsenstalling is dit jaar geopend.

Op een van de foto’s is te zien dat een pas geboren kuikentje de brand niet overleefd heeft. Het treinverkeer heeft geen hinder ondervonden, wel is de westelijke ingang van het station en de fietsbrug enige tijd afgesloten geweest, tijdens de brandbestrijding.

Foto’s: VLN Nieuws – Sam de Joode

error: Alert: Inhoud is beschermd!