Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182
info@laurensniezen.nl

Explosief ontploft bij woning Amsterdam Osdorp

AMSTERDAM – Aan de Marianellastraat in Amsterdam Osdorp is in de nacht van woensdag op donderdag omstreeks 2.00 uur een explosie geweest bij een woning. De brandweer is met meerdere voertuigen ter plaatse gegaan. Ook een ambulance werd opgeroepen. De door de explosie ontstane brand werd door de brandweer snel geblust. De woning heeft flinke schade opgelopen. Bewoners in de straat schrokken wakker van de explosie. ‘Ik schrok wakker van de knal en zat schreeuwend in mijn bed,’ aldus een buurtbewoner.

Een explosievenexpert van de politie is ook opgeroepen naar de plaats van het incident. Op de plaats van het incident is iets gevonden wat verder onderzocht moet worden.

Wat de explosie heeft veroorzaakt is op dit moment nog onduidelijk

Foto: VLN Nieuws