Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182
info@laurensniezen.nl

Grote brand in Studio’s Aalsmeer: Pand ontruimd

AALSMEER – (BEVAT VIDEO) In de Studio’s aan de Van Cleeffkade in Aalsmeer is maandagmiddag brand uitgebroken. Omstreeks 12.45 uur werd de brand ontdekt.

Vrij snel werd er opgeschaald naar grote brand. De brandweer is met veel manschappen ter plaatse om de brand te blussen. Twee personen zijn door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefden niet naar een ziekenhuis vervoerd te worden.

Het pand is geheel ontruimd. De 150 aanwezige personen hebben het pand veilig kunnen verlaten. Ook Studio 1, waar de Masked Singer wordt opgenomen, is ontruimd. Op foto’s is te zien dat de kostuums die bij de opnames gedragen worden op straat staan.

Omstreeks 13.30 uur kwam het bericht dat de brand geblust is. Er hangt nog veel rook in het pand waardoor mensen voorlopig nog niet terug naar binnen kunnen. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.

© Laurens Niezen Fotografie

Foto’s en video: Laurens Niezen Fotografie