Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182
info@laurensniezen.nl

Meer Aalsmeer wordt Aalsmeer Centrum

AALSMEER – Vooruit kijken naar nog betere tijden. Dat doen de ondernemers uit Aalsmeer Centrum. De ruim honderd ondernemers zijn positief ingesteld en hebben vertrouwen in de toekomst! En daar hoort ook vernieuwing bij. Volgend jaar wordt de Zijdstraat aangepakt met nieuwe bestrating, groen etc.

Maar eerst een nieuwe naam: Aalsmeer Centrum. Ook al liggen de winkelstraten niet in het midden van het dorp, ze vormen van oudsher het hart van Aalsmeer. In de volksmond werd het winkelgebied al vaak zo genoemd. Daarom Aalsmeer Centrum, vertrouwd en gezellig!

De ondernemers maken deel uit van Ondernemersfonds Meer Aalsmeer en dit zal intern officieel wel zo blijven heten. Meer informatie en de nieuwe website bezoeken. Klik hier.

Foto: Patrick Spaander / Foto de Boer
Tekst (persbericht): AalsmeerCentrum