Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182
info@laurensniezen.nl

Update: Arrestatieteam houdt persoon aan, met geweer

NIEUWVEEN – (bevat video) De politie heeft dinsdagavond rond 20.00 uur de N231 (Blokland) bij Nieuwveen afgesloten na een melding van een ‘verdachte persoon’.  Inmiddels heeft het arrestatieteam (AT) van de politie één persoon aangehouden.

Volgens een getuige ter plaatse had de persoon een geweer en achtervolgde hij daarmee een persoon.

Waarom de verdachte iemand achterna zat, is nog onduidelijk. De politie doet onderzoek.

UPDATE 28-07-2021: 11:30 – Een jongen was tijdens het uitlaten van een hond in een weiland beland. Door de later aangehouden verdachte zou twee keer in de lucht geschoten zijn, mogelijk met de intentie om de jongen van zijn land te verjagen. Dit meld de politie zojuist in een bericht.

Foto’s: Laurens Niezen Fotografie