Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182
info@laurensniezen.nl

Nieuw op Radio Aalsmeer: ‘Lianne’s Game Wereld’

AALSMEER – Radio Aalsmeer heeft er een nieuw programma bij: Lianne’s Game Wereld’. Een informatief en gezellig programma over gaming dat iedere zondagmiddag om 15.00 uur wordt uitgezonden.

Nummers uit de originele soundtrack zullen aan bod komen, maar ook muziek die gerelateerd is aan gaming, bijvoorbeeld prachtige creaties van Youtubers. Met het item ‘de game van de week’ word je op de hoogte gehouden van de nieuwe spellen die uitkomen, door deze kort maar krachtig te behandelen. Heb je zelf een voorstel voor de game van de week? Een spel waar jij ontzettend naar uitkijkt of net uitgekomen is en waar je geen genoeg van kan krijgen? Mail deze dan met je motivatie naar info@radioaalsmeer.nl en misschien is straks jouw game de game van de week.

Foto en tekst: Radio Aalsmeer (ingestuurd)