Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182
info@laurensniezen.nl

Onderneming van het Jaar verkiezing komt eraan: 12 november

AALSMEER – Het gaat goed met de Coronacijfers. Een goede reden voor de organisatie van ‘Onderneming van het Jaar’, om weer wat te plannen. De feestelijke finale avond wordt gehouden op 12 november a.s. in The Beach.

“Alle bedrijven hebben de afgelopen tijd te maken gehad met het coronavirus. Sommige zijn hard geraakt andere minder en een aantal hebben gelukkig zelfs winst kunnen maken. De Aalsmeerse en Kudelstaartse bedrijven bleven ondernemersgeest uitademen en hebben ook veel flexibiliteit en vaak ook innovatie laten zien in deze periode. Iets om trots op te zijn.” Aldus wethouder Robert van Rijn. “Daarom ben ik erg blij dat we, samen met Nieuw Ondernemend Aalsmeer weer de ‘Onderneming van het Jaar’ verkiezing gaan organiseren zodat ons bijzondere ondernemersklimaat het podium krijgt wat zij verdient.”

Nomineren
Weet u een mooi bedrijf die voor één van de prijzen in aanmerking komt? Nomineer deze dan via www.nieuwondernemendaalsmeer.nl ook op de site is meer informatie te vinden. Aanmelden kan tot 18 juli. De prijzen worden uitgereikt op de finale avond.

Foto en tekst (aangepast): ingestuurd persbericht