Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182
info@laurensniezen.nl

Grote brand woning Sportstraat

AMSTERDAM – De brandweer is maandag aan het begin van de middag gealarmeerd voor een uitslaande brand in een woning aan de Sportstraat in Amsterdam-Zuid. Omdat het lastig was om snel een beeld te krijgen over de omvang van de brand en de eventuele aanwezigheid van bewoners is er opgeschaald naar grote brand.

De brand woedde op de begane grond van het pand. De bovenliggende en naastgelegen woningen werden ontruimd. Na ruim een uur blussen kon het sein brand meester gegeven worden. De brandweer is vervolgens nog enige tijd bezig geweest met sloop- en nabluswerkzaamheden.

Er zijn geen mensen gewond geraakt. Het is nog niet duidelijk wanneer de bewoners weer terug kunnen naar hun woning. Er wordt onderzoek gedaan naar de oorzaak van de brand.

Foto: Stockfoto