Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182
info@laurensniezen.nl

Bedankje voor jonge mantelzorgers

AALSMEER – Zo’n tien procent van de jongeren geeft thuis mantelzorg aan een naaste met een ziekte of beperking. De gemeente Aalsmeer wil deze jonge mantelzorgers bedanken en stuurt ze daarom in samenwerking met Mantelzorg & Meer een kleine attentie in de Week van de jonge mantelzorger.

De Week van de jonge mantelzorger is van 1 tot en met 7 juni. Speciaal voor deze gelegenheid organiseren Mantelzorg en Meer en Het Cultuurgebouw Hoofddorp op 5 juni van 12.00 – 16.00 uur een Upcycle Workshop. Jonge mantelzorgers kunnen dan aan de gaan slag met hout, verf en meer en zo nieuw leven brengen in oude spullen! Maak van pallets een tafel, van je oude skateboard een wandplank, buig lp-platen om tot lampenkap of stoffeer de oude stoel van oma. Het kan allemaal. De activiteiten zijn voor jonge mantelzorgers in Aalsmeer, Amstelveen, Haarlemmermeer en Uithoorn. Aanmelden kan via info@mantelzorgenmeer.nl of 020-5127250 en onder vermelding van naam, e-mailadres, woonplaats en leeftijd.