Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182
info@laurensniezen.nl

Kinderboerderij Boerenvreugd vanaf morgen weer open

AALSMEER – Vanaf morgen is Kinderboerderij Boerenvreugd in het Hornmeerpark weer open voor publiek. De vrijwilligers hebben reikhalzend uitgekeken naar dit moment. De binnenruimtes blijven nog wel gesloten, maar het gehele buitenterrein is open voor publiek. 

De vrijwilligers hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten. Tijdens de verplichte sluiting is de speeltuin van de boerderij voorzien van een nieuwe bodem, de schommels voor de allerkleinsten zijn gerenoveerd en ook de zandbak is schoongemaakt en voorzien van extra nieuw zand. Nu de boerderij weer open mag is het bestuur ”blij dat deze klussen allemaal gedaan zijn. ”

Op de kinderboerderij gelden de landelijke coronamaatregelen. Het buitenterrein is groot en er is voldoende ruimte om 1,5 meter afstand te houden. Er is nog steeds een aparte in- en uitgang, allebei aan de speeltuinzijde, en bij de ingang staat desinfecterende gel. Ook voor een bezoek aan de boerderij geldt: blijf thuis bij klachten. Kijk voor de openingstijden op de website van de Kinderboerderij.