Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182
info@laurensniezen.nl

‘Blikopener Radio’ is weer terug op Radio Aalsmeer

AALSMEER – ‘Blikopener Radio’ is er weer en vanaf nu elke twee weken op Radio Aalsmeer. Komende maandag om 18.00 uur is Tom te gast, hij is een boerenzoon die samen met broer Bart de melkboerderij van hun ouders in een modern jasje hebben gestoken.

Ze wilden het werk op de boerderij graag voortzetten, maar dan op hun manier. In 2016 wisten ze het: geen koemelk maar plantaardig! In 2017 haalden ze de eerste echte oogst binnen; soja van Twentse bodem. Sinds november 2020 is hun sojadrink te verkrijgen. Samen met de consument en andere Nederlandse boeren bouwen zij aan een geheel nieuwe melkweg. ‘Blikopener Radio’ is heel benieuwd hoe dit gaat. Dit belooft dus weer een hele leuke uitzending te worden; Neem even de tijd, neem een koffie met sojamelk en luister!

Bron en foto: Radio Aalsmeer (persbericht)