Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182
info@laurensniezen.nl

‘That’s Life is weer terug op Radio Aalsmeer

AALSMEER – Het culturele programma ‘That’s Life’ is terug van weggeweest. Dit keer op de vrijdagavond tussen 18.00 en 20.0 uur. Alle gasten zijn, corona-proof, online te gast. De eerste gast is niemand minder dan Suus Suiker. Zij is beeldend kunstenaar en heeft een complete zaal tot haar beschikking in het Flower Art Museum met als thema Poetry in wax. Suiker is kunstenaar van het jaar geworden met haar prachtige florale werk in Mixed Media. Oogstrelend werk door het gebruik van bijzondere materialen. Verder staat de nieuwe CD van Ninalynn in de uitzending centraal. De zangeres heeft een prachtige CD vol met Americano-muziek gemaakt. ‘Hummingbird’ heeft een zeer verfijnde toon.

Natuurlijk ontvangen Jenny Piet en Dennis Wijnhout ook de nieuwe voorzitter van Radio Aalsmeer in de uitzending, maar nu over zijn werk als directeur van het FAM. In het museum is de expositie Bloemendroom te zien en het is echt een droom. Kijk vooral mee via de TV, omdat er veel werk in filmpjes te zien is, zowel over de kunst als de muziek en veel kunstzinnige nieuwtjes. Kortom, het kunst- en cultuurprogramma van Radio Aalsmeer is weer terug. 

‘Echt Esther’ ontvangt Aletta van Oostveen

Van kiezen voor je droom, naar leven in Corona-tijden en dan daar toch nog het meeste uit halen. De gast in ‘Echt Esther’ van donderdagavond 18 maart om 19.00 uur is Alette van Oostveen en zij noemt dat: “Vrijheid zoeken in beperkingen.” Ze maakte haar online yogalessen ook toegankelijk voor mensen met een visuele beperking en heeft inmiddels een nieuwe eigen massageplek in het ART Centrum Aalsmeer. Sinds kort zijn de regels versoepelt en is haar massagepraktijk weer geopend. Ze noemt de “knock down” nu een “sabattical” en bekijkt alles met een positieve blik. Ze denkt in mogelijkheden. Heb jij een vraag voor Aletta? Mail deze voor donderdag naar esther@radioaalsmeer.nl. 

Jaren 90 bij ‘Aalsmeer by Night XXL’

Donderdag 18 maart is er weer een extra lange ‘Aalsmeer by Night’ op Radio Aalsmeer! Deze avond duikt presentator Meindert van der Zwaard vanaf 20.00 uur in de muziek uit de jaren 90! Hij draait de leukste en opmerkelijkste muziek uit het tijdperk 1990-1999. Welke artiesten en groepen scoorden grote hits? Herinner je Captain Jack, Roxette of MC Hammer nog? Of Snap, Dr. Alban en Haddaway?
‘De plaat en z’n verhaal’ met Bart van Leeuwen (rond 23.11 uur), ‘De Tandenpoetsdansplaat’ (rond 23.35 uur) en ‘Aalsmeer Easy’ (laatste gedeelte) staan ook in het teken van de muziek uit de Nineties! Andere vaste onderdelen zoals ‘De Reclameplaat’ (rond 22.23 uur),  ‘De Nederlandse Top 10’ (22.30 uur) en ‘Oud & Nieuw’ (rond 22.50 uur), gaan even buiten dit thema om, maar tijdens de rest van de lange uitzending voert ‘nineties’-muziek de boventoon.
Volg ‘Aalsmeer by Night’ op Facebook en luister donderdagavond van acht tot middernacht rechtstreeks via kabel, ether, Radio Aalsmeer TV of via www.radioaalsmeer.nl. De uitzending terugluisteren kan ook via diezelfde website.

Verkiezingsmuziek in ‘Sem op Zaterdag’

Sem van Hest, de Limburgse Aalsmeerder, trakteert iedere zaterdag de luisteraars op soms onnavolgbare wijze op heerlijke muziek en bijzondere gasten. ‘Sem op Zaterdag’ gaat zaterdagochtend tussen tien en twaalf uur muzikaal in op de uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen. Daarnaast wil hij ook even aandacht besteden aan de jarigen en ook dat heeft een reden. Hoe de uitslagen en verjaardagen ook vallen, het blijft een lekkere opening van het weekend.

Aalsmeerse verkiezingsgevolgen bij ‘Radio Aalsmeer Politiek’
Op woensdag 24 maart om 19.00 uur gaat het panel van ‘Radio Aalsmeer Politiek’, samen met presentatoren Erik en Sem, in op de uitslagen van de Tweede Kamerverkiezingen. Wat betekent het voor Aalsmeer, hoe kijken we tegen de eventuele verrassingen aan en zegt het wellicht al wat over de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Helaas nog wel via videobellen, maar toch zullen de panelleden zich er niet van weerhouden hun mening te geven.

Foto en bron: Radio Aalsmeer