Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182
info@laurensniezen.nl

Kim Veltman op herhaling: Vanavond op Radio Aalsmeer

AALSMEER – De coronamaatregelen zorgen er nog steeds voor dat de programmamakers van de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ gedwongen zijn uitzendingen te herhalen. Gelukkig zijn er in het verleden vele interessante Aalsmeerders of Kudelstaarters geïnterviewd en liggen er dus genoeg herhalingen klaar.

Vanavond zal de 280e aflevering te horen zijn, die eerder is uitgezonden op 13 januari 2020, te beluisteren zijn. In die uitzending was Kim Veltman te gast. Zij is zorgcoördinerend pedagogisch hulpverlener bij Carehouse en coördinator bij het Jeugdfonds Cultuur.

Zij begeleidt kinderen met een ontwikkelingsstoornis en hun gezin. “Ik probeer elk kind de gelegenheid te geven aan een sportieve of culturele activiteit deel te nemen”, aldus Veltman, die daarnaast via de Adviesraad Sociaal Domein de Aalsmeerse bestuurders adviseert op sociaal gebied. Haar voorgangster Marije Klaassen wil van Kim weten wat zij allemaal betekent voor de jeugd in Aalsmeer. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je vanavond vanaf 19.00 uur. 

Foto en tekst :Radio Aalsmeer