Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182
info@laurensniezen.nl

Win shoptegoed in Aalsmeer

AALSMEER – Aalsmeer Centrum heeft veel creatieve en hardwerkende winkeliers, kappers, schoonheidsspecialisten en horecamensen. Ze doen van alles om hun zaak te redden en knokken daar hard voor. Dinsdagavond werd officieel bekend gemaakt dat ze tot zeker 9 februari hun deuren dicht moeten houden voor klanten. Dat zat er natuurlijk al aan te komen en was geen verrassing. Maar het zijn zeer zware tijden en de vrees is groot dat niet iedereen het gaat redden. Voorraden waar ze nauwelijks vanaf komen, de huur gaat gewoon door, personeel moet worden betaald en voor sommigen is er zelfs helemaal geen omzet. Ze willen doen waar ze goed in zijn, klanten adviseren en helpen. Ze missen hun klanten ook echt, zoals het praatje in de winkel, het restaurant of de salon. Jazeker, er zijn regelingen vanuit de overheid, maar helaas komt niet iedereen hiervoor in aanmerking en is het zeker niet voldoende. 

Zijdstraat in Valentijn stijl, Aalsmeer-dorp

Toch laten ze hun hoofd niet hangen en bedenken ze van alles om hun producten aan de man of vrouw te brengen. Ze zijn bijna iedere dag in hun zaak aanwezig om hun klanten op afstand te helpen. Social media en websites worden hierbij op grote schaal ingezet en alle ondernemers zijn bereikbaar via de telefoon, app, mail en zelfs facetime. Ze zijn dan wel gesloten, maar toch open op een creatieve en legale manier. Het kan zelfs best grappig zijn om met je winkelier digitaal op afstand door de winkel ‘te wandelen’ voor een nieuw kledingstuk, sieraad of cadeautje. En servicegericht als ze zijn, zullen ze alles op alles zetten om je optimaal hierbij te adviseren. De meesten rijden wat af en aan om de spullen en het eten bij de klanten thuis te brengen. 

Gelukkig mogen een aantal winkels wel open blijven voor klanten, zoals de supermarkten, bakkers, slagers, drogisterijen, dierenspeciaalzaak, slijter, opticiens/audiciens, bloemisten en de tabakshop. 

Iedere dag shoptegoed winnen
De ondernemers uit Aalsmeer Centrum zijn dankbaar voor die klanten die in deze tijden toch de moeite doen om lokaal te blijven kopen of eten te bestellen. Om ze te bedanken en te laten zien dat ze er nog steeds zijn voor hun klanten hebben ze weer een ludieke actie bedacht. Koop je bij één van de ondernemers die de komende tijd hun deuren nog dicht moeten houden, dan maak je dagelijks kans op een tegoedbon van € 20,- en op zaterdag kun je shoptegoed winnen van zelfs € 100,-. Je krijgt de shoptegoedbon opgestuurd en deze kun je besteden bij één van de winkels, horeca, kappers of schoonheidssalons die nu ‘gesloten’ zijn. De actie loopt van 16 januari t/m 6 februari. Deze bonnen zijn heel het jaar geldig, dus je kunt ze ook later verzilveren voor een fijne knipbeurt of je lunch of drankjes op het terras in de zomer.

Koop of bestel je bij één van de volgende ondernemers, dan worden je naam en telefoonnummer genoteerd, uiteraard uitsluitend als jij hier toestemming voor geeft. En wie weet word jij dan gebeld dat je een tegoedbon hebt gewonnen. De winnaars worden bepaald door de computer via naamloting.nl, gebeld en bekend gemaakt op de social media van Meer Aalsmeer. 

Deze ondernemers hebben hun deuren moeten sluiten en doen mee met de actie: