Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Pepernoten test bij DIT op Radio Aalsmeer

AALSMEER – Zaterdag 5 december was het pakjesavond. Reden genoeg vonden programmamakers Laurens Niezen en Luke van Leeuwen van het programma DIT (Dj’s in training) om een “smikkel tijd” te maken in de vorm van een pepernoten test.

Ze hadden een bedrijf zover gekregen om 10 verschillende soorten smaken pepernoten te sponsoren. Waaronder: Truffel kaneel, Raspberry Cheesecake, Butterscotch, Karamel Zeezout, Peanut Butter Crunch, Pistache White Chocolade, Truffel, Drop, Zure mat en appeltaart kruidnoten/pepernoten.

Weten welke Laurens en Luke het lekkerste vonden? Luister dan de uitzending van 5 december terug. Via de site van Radio Aalsmeer. DIT wordt om de week uitgezonden tussen 19:00 en 21:00.

Foto: Radio Aalsmeer / Laurens Niezen

error: Alert: Inhoud is beschermd!