Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Mondkapjes met ingespoten bedwelmende stof: Waarschuwing

AALSMEER – De bewonerscommissie van de flat in de Rozenstraat / Chrysantenstraat waarschuwt de bewoners van dit ouderencomplex voor malafide  mondkapjes-verkopers. In een pamflet dat op de deur van het complex is opgehangen, staat o.a: “Er zijn mensen die aan de deur ‘mondkapjes’ verkopen. Deze mondkapjes zijn ingespoten met een bedwelmende stof. De koper moet voordoen hoe het mondkapje opgaat, raakt bedwelmd en valt neer. Ondertussen wordt de woning leeggehaald.”

Deze praktijken zijn waar gebeurt in Amsterdam, maar dat zou zo maar in Aalsmeer ook kunnen gebeuren. “Zeker in de ouderencomplexen is het belangrijk de huurders hiervoor te waarschuwen. Blijf alert en voorzichtig. Verkeerde personen proberen van alles. Mondkapjes enz. worden NOOIT aan de deur verkocht!”

Foto: LNF | Laurens Niezen
Tekst: Radio Aalsmeer / Elbert

error: Alert: Inhoud is beschermd!