Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

‘Sint & Piet nieuws’ aflevering 2

AALSMEER – Afgelopen zaterdag was het eerste ‘Sint & Piet nieuws’. Dennis en Kim belde met Sinterklaas, die in zijn intrek heeft genomen in het Praatjeshuis. Sinterklaas vertelde onder andere hoe kinderen toch nog kunnen genieten van een thuisbezoek, door middel van een digitale video boodschap.

Komende zaterdag om 17.00 uur is er weer een ‘Sint & Piet nieuws’. Dit keer zoeken ze contact met Kudelstaart. Want eigenlijk zou Sinterklaas daar a.s. zaterdag aankomen, maar hoe kunnen de kinderen hier nu hun verlanglijstje aan Sinterklaas geven? En afgelopen zaterdag draaide Dennis al de nieuwe Sinthit van de Echte Pieten. Kim sprak ze afgelopen voorjaar al over de opname van de clip. Zaterdag gaat Kim kijken of ze weer contact met ze kan krijgen om te horen hoe het nu met ze gaat.

En natuurlijk is er ook volop Sinterklaas-muziek om in de Sinterklaasstemming te komen. Dus zorg dat je pepernoten klaar hebt staan, zaterdag 21 november tussen 17.00 en 18.00 en kijk en/of luister naar Radio Aalsmeer.

Foto: Radio Aalsmeer | Kim Maarse
Bron: Radio Aalsmeer

error: Alert: Inhoud is beschermd!