Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Cheque rabo clubsupport actie voor boerenvreugd

AALSMEER – Vrijdag 6 november bracht Ron Leegwater van de Rabobank een bezoek aan de kinderboerderij in Aalsmeer. Op de 27everjaardag van Boerenvreugd kwam hij de boerderij verrassen met een prachtige cheque.

Tijdens de landelijk Rabobank clubsupport actie konden Rabobankleden stemmen op verschillende clubs en verenigingen. Veel leden gaven hun stem aan de kinderboerderij. Boerenvreugd behaalde daardoor de eerste plaats in de regio Schiphol.

De cheque met het geweldige bedrag van 2810,22 euro werd dankbaar in ontvangst genomen. Boerenvreugd vindt het geweldig dat zoveel Rabobank leden gestemd hebben op de boerderij. Het bedrag gaat gebruikt worden voor een onderhoudsvrije en verende ondergrond in de speeltuin.

error: Alert: Inhoud is beschermd!