Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

COVID Sneltest Straat aan Witteweg

AALSMEER – De COVID Teststraten van de GGD zijn behoorlijk overbelast, al lijken de wachttijden de laatste tijd wat terug te lopen. Om toch snel te kunnen testen, stappen ook commerciële bedrijven in dit ‘gat in de markt’. Zo opende het zorgbedrijf Lead Healthcare eerder al in Baarn, Naarden, Almere, Eindhoven, en Utrecht COVID Sneltest Straten.

Komende woensdag 28 oktober opent het bedrijf in Aalsmeer haar zesde COVID Sneltest Straat. Er wordt bij het testen gebruik gemaakt van de door het Outbreak Management Team (OMT) geadviseerde sneltesten van Abbott of Roche. De uitslag is er al binnen een kwartier en je moet vooraf reserveren. De Sneltest Straat wordt gevestigd aan de Witteweg 3.

Foto: Stockfoto

error: Alert: Inhoud is beschermd!