Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

FloriWorld staat decor tijdens Amsterdam Dance Event

AALSMEER – AMSTERDAM – FloriWorld staat decor tijdens het bekende Amsterdam Dance Event (ADE). ADE is de meest vooraanstaande en invloedrijke bijeenkomst voor de muziekindustrie.

Dit bekende Amsterdamse event kan dit jaar helaas niet doorgaan met publiek, maar wordt zondag 25 oktober 2020 online gevierd. Verschillende ruimten in FloriWorld zullen decor staan tijdens dit event!

Vanuit de FloriWorld immersive room zal een panelgesprek gaan plaatsvinden op anderhalve meter tussen wereldbekende DJ’s over duurzaamheid. Aan dit panelgesprek doen bekende DJ’s mee, zoals Sam Feldt, Sander Kleinenberg, Jay Hardway en Julian Jordan.

Foto: Sam Feldt in de jungle ruimte | FloriWorld

error: Alert: Inhoud is beschermd!