Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

30 jaar Total Copy

AALSMEER – Zaterdag 5 september 2020 vierden de eigenaren Dirk Box en Ria Bouwman van Total Copy Service Aalsmeer en Amsterdam het 30-jarig bestaan. Vanwege Covid-19 was er besloten om in plaats van een groot feest tijdens de Braderie van Aalsmeer en start van de Feestweek, het lustrum op een intiemere basis te organiseren en op veilige afstand. 

Het echtpaar besloot om middels een livestream uitzending via de Facebookpagina van Total Copy Service Aalsmeer het bestaan op feestelijke wijze te vieren. De presentatie was in handen van Ingrid Claasen en zij heette de kijkers van harte welkom. Ingrid gaf de microfoon over aan wethouder Economische Zaken, Robert van Rijn.

Robert stelde een aantal vragen aan de ondernemende eigenaren en niet alleen ‘het ontstaan’ 30 jaar geleden kwam ter sprake maar ook het betrekken van in totaal drie verschillende panden in Aalsmeer en hun maatschappelijke betrokkenheid. Zo richtten Ria en Dirk de Stichting Dag van je Leven op en neemt Ria, al jaren, deel in het bestuur van Stichting Beheer Watertoren Aalsmeer.

De wethouder opende op het einde middels één muisklik de vernieuwde TCS webshop. De combinatie van een aanzienlijk aanbod van online producten en diensten in combinatie met de persoonlijke service.

Tijdens de livestream werd getoost met champagne en de taart met felicitatietekst aangesneden. Dirk bedankte alle medewerkers voor hun inzet al die jaren en de kijkers voor het online aanwezig zijn op dit besloten feestje.

Via de Facebookpagina van Total Copy Service Aalsmeer kan de livestream bekeken worden.

error: Alert: Inhoud is beschermd!