Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Drie gewonden na brand in Amstelveen

AMSTELVEEN – Dinsdagochend omstreeks kwart over acht is aan de Koen van Oosterwijklaan in Amstelveen een brand ontstaan.

Het gaat om een adres waar de politie op 22 januari ook al ter plaatste was. Toen sprak de politie over een drugspand. Bij de brand zijn drie personen gewond geraakt. Over de oorzaak valt nog niets te zeggen.

Aan de #KoenvanOosterwijklaan in #Amstelveen is brand ontstaan in een slaapkamer. Hierbij zijn drie personen vervoerd naar het ziekenhuis, één met brandwonden en twee met rookinhalatie. Naar de oorzaak van de brand wordt onderzoek gedaan.

Originally tweeted by Brandweer AA (@BrandweerAA) on 01/09/2020.

Foto: VTF | Vivian Tusveld

error: Alert: Inhoud is beschermd!