Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Hallo Jumbo, 3x is scheepsrecht!

AALSMEER – Voor de derde keer in korte tijd is een bezorgwagen van Jumbo erin geslaagd om zich klem te rijden onder het viaduct van de Hornweg. Dinsdag aan het begin van de middag was het voor de zoveelste keer weer raak.

De extra waarschuwingsborden die ruim 14 dagen geleden geplaatst zijn door de gemeente, hadden niet het gewenste waarschuwingseffect op de bestuurder van de Jumbo bezorgwagen. De borden werken naar de meeste bestuurders wél, maar dus niet voor 100%.

Vorige week woensdag zag een bestuurder van een AH bezorgauto op het laatste moment dat het niet ging passen en besloot toch maar te keren. Inmiddels is de stand Jumbo – AH op dit moment 3 – 2. Wie is de volgende?

Foto+tekst: Radio Aalsmeer / (John Tesselaar)

error: Alert: Inhoud is beschermd!