Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Super Juf & Super Meester bij Let’s Go

AALSMEER – Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover, de bekendmaking van de Super Juf en Super Meester van Aalsmeer en Kudelstaart. Julien en Fay waren de uitverkorenen die samen met hun juf en meester naar de studio mochten komen. Daar mochten ze vol trots vertellen waarom hun juf en meester de titel van Super Juf en Super Meester verdiende. 

Juf Femke en Meester Maarten waren beide blij verrast en vertelde hoe zij het afgelopen bijzondere schooljaar hebben beleefd. Ze waren erg trots op alle kinderen, maar ook op de ouders, hoe zij toch goed hun schoolwerk zijn blijven doen. Maar ook hoe de kinderen het nu allemaal weer doen op school met alle nieuwe regels. Julien en Fay mochten zelf de Super Juf en Super Meester oorkonde overhandigen en dat ging gepaard met super veel confetti.

Heb je deze Super Uitzending gemist? Deze kan je terugkijken via site van Radio Aalsmeer. 

error: Alert: Inhoud is beschermd!