Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Drie winnaars bij vaderdagactie Meer Aalsmeer

AALSMEER – De ondernemers uit Aalsmeer Centrum hadden een vaderdagactie bedacht, waarbij verschillende prijzen gewonnen konden worden voor alle vaders. Op de sociale media van Ondernemersfonds Meer Aalsmeer kon iedereen een reactie achterlaten waarom juist hun vader een prijs verdient. Dat leverde originele en lieve reacties op. Afgelopen vrijdag werden de drie gelukkige winnaars bekend gemaakt.  Nelleke van Driel, Sander ten Seldam en Thomas Visser van de marketingcommissie hadden de eer de trekking te verrichten.

Een dag rijden in een Renault Twizy, aangeboden door Renault Nissan Nieuwendijk, werd gewonnen door Monique Samson. Met vier personen waterskiën bij Waterskischool CopinSki ging naar Sofie van der Ven. Gerda Bliek mag gaan suppen met twee personen, aangeboden door SUPventure.

De winnaars mochten een voucher ophalen die ze kunnen verzilveren wanneer het hen met hun vader of man uitkomt. Deze dames werden daarbij zelf eveneens verwend. Voor hen lag een boeket bloemen klaar.

Foto/tekst: Meer Aalsmeer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!