Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Julius van Wilgenburgh nieuwe kinderburgemeester Aalsmeer

AALSMEER – De opvolger van kinderburgemeester Berber Veldkamp is bekend. Het is de 11-jarige Julius van Wilgenburgh. Hij is door een deskundige jury gekozen uit drie genomineerden. Julius zit in groep 7 van PCBS De Brug en zijn slogan is ‘KidsKennenKids in Aalsmeer‘.

Donderdagochtend 11 juni 2020 werd Julius in zijn klas met bloemen verrast door Berber en wethouder Bart Kabout.

Berber vertelde aan Julius dat het hartstikke leuk is om kinderburgemeester te zijn, wethouder Kabout wenste Julius heel veel succes en zijn klas was trots dat ze de nieuwe kinderburgemeester in hun midden hebben.

Foto: Gemeente Aalsmeer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!