Aalsmeer, The Netherlands
+31 6 19503182
info@laurensniezen.nl

‘Let’s go’ Super Juf & Meester Verkiezing

AALSMEER – Het rare schooljaar zit er bijna op, vanaf 8 juni mogen de kinderen weer met z’n allen tegelijkertijd naar school. Super fijn natuurlijk. Niet alleen voor de kinderen was het een rare tijd maar ook voor de juffen en meesters. Tijd om die, net als in 2017 en 2018, in het zonnetje te zetten.

Het team van Let’s Go is opzoek naar de Super Juf en Super Meester van dit schooljaar. Welke juf of meester maakt dit schooljaar een top schooljaar? En waarom? Laat het weten en wie weet ontvangt jouw juf of meester deze mooie titel.

Wie verdient er een Super titel?
Wil jij je juf, meester aanmelden voor de titel geef ze dan op! Dat mag je alleen doen of samen met je klas. Zet het op papier of maak een leuk filmpje en mail deze naar letsgo@radioaalsmeer. Aanmelden kan tot en met vrijdag 12 juni.

Helaas is het niet mogelijk om zoals voorgaande jaren de hele klas uit te nodigen in de studio voor de bekendmaking. Maar team ‘Let’s Go’ is druk aan het nadenken hoe ze er toch een Super feestelijke uitzending van kunnen maken. Wanneer en hoe dat zal binnenkort bekend worden gemaakt. O ja, het is natuurlijk wel zo leuk als we het nog even geheim houden!

Foto en bron: Radio Aalsmeer (Kim Maarse)

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!