Aalsmeer, The Netherlands
06-19503182 / 0297-893055
info@laurensniezen.nl

Terugkijken: uitzending Dodenherdenking Aalsmeer

AALSMEER – Door de coronamaatregelen kon de 4 mei herdenking in Aalsmeer en Kudelstaart niet plaatsvinden zoals gebruikelijk. In Oosteinde en Kudelstaart ging de dodenherdenking helemaal niet door en in het raadhuis van Aalsmeer zou een versoberde plechtigheid plaatsvinden zonder publiek.

Radio Aalsmeer en de gemeente Aalsmeer wilden dat ondanks de coronacrisis de dodenherdenking in iedere Aalsmeerse huiskamer te zien moest zijn. In korte tijd is een programma in elkaar gezet voor zowel radio als televisie. Samen met de expertise van Peter van Klaveren en Kees Regter (Green Park-TV) is het gelukt de gehele plechtigheid te laten horen en zien op radio en tv.

Radio Aalsmeer

Bron en video: Radio Aalsmeer
Foto: Arjen Vos | AalsmeerVandaag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

error: Alert: Inhoud is beschermd!